Hyra mobil scen, Borås

Oavsett om du tänker hålla i ditt evenemang utomhus eller inomhus och om det är stort eller litet, så behöver det som ska presenteras en scen för att synas. Är du i behov av en smart och mobil scenlösning att hyra så kan Allmusik i närheten av Borås hjälpa till.

Flexibiliteten i våra mobila scener är ojämförlig. Att bygga upp och riva den tar kort tid, vilket resulterar i att du inte blir lika beroende av att hyra platsen där scenen står lika länge.

Den mobila scenen byggs alltid upp av vår egna eminenta personal. Detta gör att du slipper att leja onödigt dyr personal under många timmar.

Med dessa fördelar har man möjlighet att lasta delar av utrustningen i förvaringsutrymmen på scenen och underlättar mycket under t ex. turnéer. Den mobila scenen som byggs upp för ditt evenemang är givetvis stabil, samt relativt flexibel i dess storlek.

De mobila scenerna från Allmusik finns tillgängliga för uthyrning till en rimlig kostnad. I dagsläge har vi fyra storlekar på våra mobila scener. Vidare information om respektive modell hittar du på vår hemsida.

Hyr mobil scen i Borås – Kontakta Allmusik

Hos Allmusik kan du hyra allsidiga, snygga och stabila mobila scener i varierande storlekar. Vi erbjuder allt från stora festivalscener till små och smidiga scener. Våra mobila scener finns från 6x4 m upp till 10x7 m och är några av de mest prisvärda som erbjuds på marknaden. Oberoende av vilket ändamål ärendet handlar om så ser vi till att du utrustas med allt material som krävs. Önskar du en flexibel scenlösning där du inte behöver tumma på kvalitet eller prestanda som dessutom är överkomlig till ett bra pris så är MTI mobila scener några som du bör ta en närmare titt på.


Hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss på Allmusik i närheten av Borås för personlig service och ytterligare information.

Lämna gärna ett meddelande!