Hyra mobil scen, Göteborg

Oberoende av om du ska arrangera ett litet eller stort evenemang utomhus eller inomhus, så är det viktigt att det finns en bra scen som synliggör det som ska presenteras. När du är i behov av att hyra en smart och mobil scenlösning så kan vi på Allmusik i närheten av Göteborg hjälpa till.

Att bygga upp och riva scenen går fort, vilket leder till att du inte blir lika beroende av att hyra platsen där scenen står under lika lång tid.

Den mobila scenen byggs upp av vår egna kompetenta personal som gör att du slipper leja onödigt dyr personal under flera timmar. Med fördelar som dessa är det möjligt att lasta en del av utrustningen i förvaringsutrymmen på scenen som kan underlätta och ge avlastning under t.ex. en turné. Den mobila scenen som monteras upp är självfallet stabil, samt relativt flexibel i dess storlek.

Allmusiks mobila scener finns i dagsläge i fyra olika storlekar att välja mellan och är tillgängliga för uthyrning till rimliga priser. Mer information kring respektive modell hittar du på vår webbsida.

Hyr mobil scen för ditt evenemang i Göteborg med Allmusik

Hos Allmusik kan du hyra mobila scener som är smidiga, snygga och stabila i varierande storlekar. Vi erbjuder allt från stora konsertscener till mindre scener. Våra scener finns från 6x4 m upp till 10x7 m och är några av marknadens mest prisvärda. Oavsett vilket ändamål ärendet rör sig om så ser vi till att du förses med den rätta utrustningen med allt material som krävs.

Önskar du en allsidig scenlösning där du inte behöver tumma på varken kvalitet eller prestanda till ett överkomligt pris så är MTI mobila scener några som kan passa dig. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Allmusik nära Göteborg för vidare information och personlig assistans.

Lämna gärna ett meddelande!