Hyra scen, Borås

Allmusik står för smarta scenlösningar för varierande ändamål i Borås. Oavsett av om du vill hyra en scen för inomhus- eller utomhusbruk behövs rätt utrustning för att synliggöra det som ska presenteras. Med lång erfarenhet och kompetens inom branschen kan vi hjälpa dig.

Samtliga storlekar av våra scener är lättmanövrerade. Att de går fort att både bygga upp och riva leder till att du inte behöver hyra platsen för scenen lika länge.

Vår ambition ligger i att erbjuda okomplicerade uthyrningar som underlättar för dig som vår kund. Därför utför vår egen personal hopsättningen av scenen för att du ska slippa lägga tid och pengar på att leja utomstående personal. Dessa förmåner medför chansen att kunna lasta av vissa delar av materialet i scenens förvaringsutrymme. En mycket värdefull del som kan ge avlastning under t ex. en turné. Givetvis är alla scener solida som är flexibla i storleken.

Idag kan vi på Allmusik erbjuda fyra storlekar av scener för uthyrning i Borås. Välj en storlek som passar för ditt evenemang och ta kontakt med oss. Mer information angående varje modell finns på hemsidan.

På Allmusik kan du hyra scener för ditt event i Borås

Hos Allmusik kan du hyra kompletta scenlösningar som är både snygga och hållfasta. Våra storlekar finns från 6x4 meter som är den mista och upp till 10x7 meter som är den största. Vårt sortiment består av marknadens mest prisvärda och kvalitativa scener. Som helhetsleverantör garanterar vi att du förses med rätt utrustning för arrangemanget.

Om du söker en mångsidig scenuppsättning med många möjligheter där du inte behöver tumma på kvalitet eller prestanda så kan Allmusiks scener vara ett utmärkt alternativ för dig. Oss finner du i närheten av Borås och vi erbjuder smarta scenlösningar till överkomliga priser. För vidare information och handledning är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Lämna gärna ett meddelande!