Mobila scener, Göteborg

Viktigt är att vid ett arrangemang ha en scen med de rätta egenskaperna att kunna synliggöra det som ska presenteras på bästa vis. Allmusik i närheten av Göteborg erbjuder dig som kund ett brett utbud av omfattande mobila scenlösningar. Även om det är litet eller stort och det är tänkt att tillställningen ska hållas inomhus eller utomhus.

Med oss som totalleverantör av ditt arrangemang erbjuds du ett helhetsåtagande som matchar dina specifika behov. Vår stora målsättning är att erbjuda simpla uthyrningar innehållande allt som du eftersöker och behöver som även underlättar i ditt arbete. Istället för att du ska lägga onödig tid och ekonomi på att leja utomstående personal genomför Allmusik uppbyggnaden av scenen med egen sakkunnig personal.

Eftersom att våra mobila scener är lättsamma att montera upp och ned behöver du inte hyra platsen för scenen lika länge som annars. Detta möjliggör också att i förväg kunna lasta av delar av eventuell utrustning i förvaringsutrymmena som kan vara värdefullt vid t ex. en turné. Samtliga former och storlekar av våra scener har en särklassig flexibilitet och är självklart mycket stabila.

Våra mobila scener finns i storlekarna:

6x4 m
6x6 m
6x8 m
10x7 m

Ytterligare information om respektive modell finner du på vår webbsida.

Kontakta Allmusik när du vill hyra mobil scen för ditt event i Göteborg

Med gedigen branschvana och unik kunskap kan Allmusik bistå med säkra mobila scener som är också är stadiga och snygga. Hos oss erbjuder vi marknadens bästa scenlösningar som är de mest prisvärda med den högsta prestandan. Oberoende av vilket syfte du har med ärendet så ser vi givetvis till att du förses med rätt utrustning.

Vill du ha en universell scenuppsättning för ditt arrangemang där kapaciteten och kvaliteten inte är något som du behöver tumma på tror vi att de mobila scenerna från MTI är några som kan passa dig alldeles utmärkt. Här hittar du kompletta scenlösningar till konkurrenskraftiga priser.

Du i Göteborg är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Allmusik för ytterligare information och personlig assistans angående vårt fullständiga sortiment.

Lämna gärna ett meddelande!