Mobila scener, Trollhättan

Vid ert evenemang är det viktigt att ha en scen med de rätta förutsättningarna att kunna synliggöra det som ni vill presentera på bästa möjliga vis. Även om tillställningen är mindre eller större och tanken är att den ska hållas inomhus eller utomhus så kan vi erbjuda er som vår klient ett stort utbud av kompletta mobila scenlösningar.

Med Allmusik som totalleverantör av ert evenemang i Trollhättan erbjuds ni ett helhetsåtagande som stämmer överens med era specifika behov. Vår ambition är att erbjuda okomplicerad uthyrning som omfattar allt ni eftersöker och behöver som också underlättar i er verksamhet. Istället för att ni ska lägga onödigt med tid och pengar på att anställa utomstående personal så sköter vi med vår egna eminenta personal uppbyggnaden av den scen som ni önskar.

Eftersom att samtliga av våra mobila scener lättsamt monteras upp och ned behöver ni inte hyra platsen för scenen lika länge som förutspått.

En annan fördel är att detta möjliggör det att i förväg kunna lasta av delar av er utrustning i scenens förvaringsutrymmen som kan vara betydelsefullt vid exempelvis en turné. Alla storlekar och former av våra scener har en enastående flexibilitet och är naturligtvis väldigt stabila.

Våra mobila scener finns i storlekarna:

6x4 meter
6x6 meter
6x8 meter
10x7 meter

Kontakta Allmusik när du vill hyra mobil scen för ditt event i Trollhättan

Med gedigen branscherfarenhet och kunskap kan Allmusik bistå med tryggande mobila scener som är också är snygga och stadiga. Vi erbjuder marknadens bästa scenlösningar som är de mest prisvärda. Vilket syfte ni har med arrangemanget spelar ingen roll, så vi ser till att ni förses med den bästa utrustningen.

Söker ni en allomfattande scenuppsättning för ert event där kvalitet och prestanda inte är något som ni behöver tumma på är de mobila scenerna från MTI några som kan passa alldeles perfekt. Alltid till konkurrenskraftiga priser.


Varmt välkomna att kontakta oss på Allmusik i närheten av Trollhättan för personlig service och mer information kring vårt fullständiga sortiment.

Lämna gärna ett meddelande!