Mobila scener, Ulricehamn

Vid arrangemang av event så är det viktigt att en bra scen är åtkomlig med egenskap att synliggöra det som ska presenteras. Hos Allmusik i närheten av Ulricehamn erbjuds ett brett sortiment av mobila scener med en smart helhetslösning. Oavsett om det är stort eller litet och om det ska hållas i utomhus eller inomhus.

Som leverantör erbjuder vi ett helhetsåtagande för varje kund. Vår målsättning är att erbjuda simpla uthyrningar som gör kundens arbete lättare. På grund av det utför vi varje montering med egen sakkunnig personal för att man som kund ska slippa lägga onödigt med tid och ekonomi på att leja utomstående personal.

En stor fördel är att upp- och nedmontering av scenen är snabbt gjort. Det gör att platsen där scenen står inte behöver hyras under lika lång tid. Allt detta möjliggör det att i förväg kunna lasta av material i scenens förvaringsutrymmen som kan vara värdefullt vid exempelvis en turné. Självfallet är samtliga mobila scener som byggs upp stabila och flexibla i storlek och form.

Våra scener finns i storlekarna:

  • 6x4 m
  • 6x6 m
  • 6x8 m
  • 10x7 m

Vidare information kring respektive modell finns på webbsidan.

För att hyra mobila scener i Ulricehamn - Kontakta Allmusik

Med lång erfarenhet och kompetens kan vi på Allmusik bistå med mobila scener som är både säkra, snygga och stabila. Flexibiliteten i våra scener är oöverträfflig och är några av marknadens mest prisvärda med hög kvalitet. Oberoende av vilket ändamål ärendet handlar om så ser vi till att ni förses med rätt material.

Önskar man en allsidig scenuppsättning där kvalitet och prestanda inte är något man behöver tumma på, så är MTI mobila scener några som kan passa perfekt. Hos oss finns kompletta scenlösningar till överkomliga priser.

Varmt välkomna att kontakta oss på Allmusik i närheten av Ulricehamn för personlig assistans och mer information angående vårt sortiment.

Lämna gärna ett meddelande!